Festivalul Medifun 2023, aproape de start Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 346 Vizualizări

Festivalul Medifun 2023, aproape de start

Festivalul-concurs studențesc Medifun se va desfășura în perioada 4-7 octombrie, la Târgu Mureș, iar înscrierile sunt deschise în perioada 12-24 septembrie.
Născut din spiritul studențesc târgumureșean, Medifun este unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale Ligii Studenților Târgu Mureș, fiind un concept unic în țară ce promoveaza atât ideea de colectiv și tradiție, dar și motivațional din perspectiva concursului din cadrul evenimentului, totul într-o manieră distractivă.
”Încă de la prima ediție, ce a avut loc în anul 2000, festivalul și-a lăsat amprenta asupra studenților prin originalitatea și creativitatea sa, dar mai ales prin libertatea de exprimare pe care a inspirat-o în rândul acestora. În prezent, acest eveniment se află la a XXII-a ediție, cu participarea anuală a peste 20 de echipe cu personlitate, fiecare nume având o însemnătate, fiecare steag devenind o poveste și fiecare echipă fiind o adevărată familie. De asemenea, datorită spiritului revoluționar al studenților, Medifun a ajuns sa fie un festival-concurs în care, prin prisma competiție s-a dorit și se dorește în continuare implicare în societatea noastră, prin diverse activități precum “Joia pentru comunitate”, în care echipele sunt încurajate să facă fapte caritabile, “Cea mai sângeroasă echipă”, care susține donarea de sânge la centrele de transfuzie și numeroase probe care trezesc spiritul artistic și creativ al acestora. Fiind un eveniment social și cultural de o asemenea amploare, concertele și momentele artistice sunt nelipsite în perioada celor patru zile de festival, oferind un mediu prietenos și distractiv participanților”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, organizatorii festivalului.
Potrivit aceleiași surse, Liga Studenților Târgu Mureș speră și anul acesta ”la aceeași energie, dar și la același număr mare de participanți”.

(Redacția / Foto: Facebook – Medifun)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE