Descoperă povestea EGT – Cel mai popular furnizor de sloturi fizice și sloturi online din România Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 22 Vizualizări

Descoperă povestea EGT – Cel mai popular furnizor de sloturi fizice și sloturi online din România

Ai auzit cu siguranță de seriile de păcănele Burning Hot sau Shining Crown, dar știi ce furnizor se află în spatele lor? Rămâi cu noi și află cele mai importante detalii despre compania și sloturile EGT Interactive. Vezi cum a devenit atât de populară după ce s-a înființat și descoperă ce alte jocuri interesante mai oferă.

Cum a apărut compania EGT?

Euro Games Technology a apărut prima dată la vecini, în Bulgaria acum mai bine de 20 de ani. Încă de la început, din 2002, produsele lor au ajuns în top nu numai local, ci global, datorită unui plus de calitate pe care au mizat atunci când au conceput jocurile. În România, providerul a intrat la câțiva ani de la apariția pe piața bulgărească. În 2005, jocurile ca la aparate și, ulterior, sloturile online au devenit cunoscute și îndrăgite de românii pasionați. Datele ne arată că jucătorii români caută foarte des jocuri ca la aparate de la EGT, fie ele în demo, adică jocuri EGT gratis, sau păcănele pe bani reali. 

Care sunt cele mai populare jocuri EGT în decursul timpului?

Așa cum am mai spus, EGT creează și oferă software de cazino online prin jocurile de păcănele cu fructe din site-urile de gambling online. Sursele din domeniu confirmă că cele mai jucate sloturi online de la EGT sunt Shining Crown, Flaming Hot, 40 Super Hot și 40 Burning Hot. Aceste păcănele au un format clasic de joc, simboluri cu fructe și sunt asociate cu numeroase bonusuri de cazino, cele mai multe fără depunere.

Shining Crown – Lansat în 2014

  • Cu un RTP de peste 96%, Shining Crown este un slot care se menține în topul preferințelor jucătorilor de pretutindeni, dar în special din România.
  • Simboluri precum coroana, inima sau cristalele nu sunt singurele elemente atractive, deoarece jocul vine și cu o serie de funcții speciale, printre care și un simbol Wild expandabil, funcția scatter și, inclusiv, Jackpot.
  • Slotul are o volatilitate medie, 5 role și un sistem de runde gratuite activate de simbolul Scatter.

Flaming Hot – Lansat în 2008

  • Volatilitatea mică a jocului de păcănele și design-ul simplu și ușor de înțeles au menținut acest slot în top 3 jocuri preferate.
  • La origine, nu a fost unul dintre jocurile de noroc care să ofere jackpoturi mari sau simboluri speciale, chiar dacă noile versiuni au și așa ceva.

Super Hot – Lansat în 2020

  • Slotul poate fi privit ca fiind parte din seria Flaming Hot sau, mai precis, o continuare din seria jocurilor de noroc din acea tematică.
  • Simbolurile fructate aduc, în schimb, funcția gamble și jackpoturi duble față de varianta orifinală.
  • RTP-ul este în jur de 95%, dar oscilează în raport cu modul de joc ales.

Cum reușește EGT să cucerească jucătorii în prezent?

E simplu – seria de sloturi cu jackpot! Orice jucător din România își dorește să aibă parte de un câștig maxim atunci când alege un slot, iar multe cazinouri caută colaborări cu producători sau furnizori de genul acesta.

Winbet, Superbet, Maxbet și alte cazinouri online nu numai că adaugă titlurile noi de la EGT atunci când apar, dar își fidelilează jucătorii și prin promoții și bonusuri speciale pentru sloturile de la acest furnizor. Odată cu lansarea și îmbunătățirea produselor de la producătorul bulgar, pasionații beneficiază nu doar de grafica specifică păcănelelor cunoscute, ci și de diferite ocazii de a câștiga bani frumoși.

Jackpoturile progresive la Casino

Dacă un jackpot fix are o limită pentru câștiguri, în cazul celui progresiv, miza crește direct proporțional cu activitatea jucătorilor. Cu privire la șansele de îmbogățire de pe urma acestor jocuri de cazino online trebuie să știi că ele, deși nu au loc des, există.

Ce înseamnă asta? Ei bine, un jucător destul de norocos va pleca acasă, în momentul câștigului, cu întreaga sumă de bani acumulată de acel jackpot în decursul timpului.

În această industrie a gambling-ului, producătorii de jocuri de noroc trebuie rămână mereu creativi și să fie atenți la nevoile și dorințele celor care le utilizează produsele. EGT se remarcă, astfel, printre restul furnizorilor, adaptându-se la cerințele pieței românești.

E vital, totuși, să joci responsabil, indiferent dacă în acel moment câștigi sau nu. Euforia vine la pachet cu multe alte emoții pe care e bine să știi să le gestionezi corespunzător.

Tu ce părere ai despre cele mai tari jocuri de la Euro Games Technology? Crezi că extinderea gamei de produse în cadrul portofoliului cazinourilor din România va avea un succes masiv și de acum înainte? Chiar dacă opțiunile de a juca la păcănele s-au extins, crezi că pasionații vor rămâne fideli esteticii clasice și specifice sloturilor EGT?

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE