Furt dintr-o locuință din Târgu Mureș. Un minor și un tânăr de 24 de ani, reținuți de autoritățile locale Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 375 Vizualizări

Furt dintr-o locuință din Târgu Mureș. Un minor și un tânăr de 24 de ani, reținuți de autoritățile locale

Un minor, în vârstă de 17 ani și un tânăr de 24 de ani din municipiul Târgu Mureș au fost reținuți de polițiștii mureșeni, în cadrul unui dosar penal deschis pentru furt. Sâmbătă, 7 octombrie, autoritățile au pus în aplicare mai multe mandate de percheziție domiciliară, unde au fost descoperite și ulterior sustrase mai multe bunuri furate.

Din cercetări reiese faptul că, în urmă cu aproape o lună, cei doi tineri au intrat prin efracție într-o locuință din Târgu Mureș, prin spargerea unui geam, de unde au sustras o borsetă care conținea suma de 1500 de lei și 100 de euro. Cei doi au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, fiind continuate cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

La data de 7 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, doi tineri, de 17 și 24 de ani, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. La aceeași dată, în cursul dimineții, polițiștii au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Târgu Mureș, ocazie cu care au fost descoperite mai multe bunuri de interes în cauză. Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 11 septembrie a.c., cei doi tineri ar fi pătruns prin efracție, respectiv prin spargerea unui geam, într-o locuință din Târgu Mureș, de unde ar fi sustras o borsetă conținând suma de 1500 de lei și 100 de euro. În urma probatoriului administrat, față de cei în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind predați Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Sursa foto: depositphotos.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE