Ținute classy de sezon cu cămășile de damă          Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 97 Vizualizări

Ținute classy de sezon cu cămășile de damă         

Sezonul rece se apropie cu pași repezi. Și ce înseamnă acest lucru? Schimbarea garderobei în funcție de temperaturile de afară. Dacă vă numărați printre doamnele care sunt în căutare de noi ținute în ton cu anotimpul actual, rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează vă vom prezenta tipurile de cămăși damă care vă vor face să ieșiți în evidență la serviciu, zi de zi. Să începem.

               Cămășile sunt o piesă vestimentară versatilă, potrivită pentru orice ocazie, în special pentru cele formale cum este și mersul la birou. Și pentru că temperatura de afară este în scădere, ce alt moment mai potrivit să vă asortați ținutele cu astfel de bluze, dacă nu acesta? În continuare, ne dorim să vă prezentăm tipurile de cămăși de damă la modă, precum și materialele din care puteți alege, pentru a vă completa outfit-urile într-un mod cât mai elegant. Însă nu ne oprim aici. Deși cămășile tind mai mult spre vestimentația classy, țineți cont că le puteți asorta și cu pantaloni de damă, fuste, sau chiar și blugi, pentru un look casual și comod. Aveți o mulțime de posibilități! Tot ce contează este să alegeți modelul preferat și culoarea care vă va scoate în evidență trăsăturile. De asemenea, un alt mod de a face cămașa mai adecvată acestui anotimp este să o asortați cu un sacou. Puteți alege unul obișnuit sau unul oversize, pentru mai mult stil și rafinament. Iar acum că v-am stârnit curiozitatea cu aceste sfaturi, este momentul să vă enumerăm caracteristicile promise.

  • Materiale

Cămășile de damă se găsesc într-o mulțime de materiale, însă printre cele mai populare se numără acestea trei: bumbac, satin și denim. Cămășile de bumbac sunt cea mai potrivită alegere, atât pentru stilul classy, cât și pentru cel casual. Puteți alege dintr-o varietate largă de culori și modele, care vă vor surprinde cu stilul lor. Fiind un material durabil și ușor de întreținut, bumbacul se va adapta cu rapiditate oricărei ținute. Pe de altă parte, satinul este un material ceva mai pretențios. Strălucirea sa naturală vă va scoate în evidență lumina de pe chip și vă va face să păreți ca scoasă din cutie. O astfel de bluză se va potrivi la perfecție evenimentelor classy cum ar fi zilele cu client meetings sau ședințe importante. Cât despre cămășile de denim, toate laudele noastre. Acest material durabil și versatil este potrivit situațiilor casual, în care vreți să dați dovadă de stil și feminitate. Fie că alegeți o cămașă cropped, oversize, sau obișnuită, cu siguranță veți atrage toate privirile. Tot ce aveți de făcut este să alegeți materialul preferat, în funcție de ocaziile la care vă doriți să le purtați.

  • Stiluri

Cămășile se găsesc în mai multe stiluri, atât clasice cât și moderne. Iată din care puteți alege, pentru ținute excepționale:

  • Cu guler: cămășile cu guler sunt o alegere clasică, perfectă pentru orice ocazie. Stilul elegant și rafinat al acestora vă va face să ieșiți în evidență, chiar și cu o alegere „obișnuită”. Acestea pot fi asortate la orice fel de îmbrăcăminte, fiind foarte versatile. Puteți, de exemplu, să purtați pulovere sau veste tricotate pe deasupra și să lăsați gulerul la vedere. Veți da dovadă de stil și inspirație.
  • Cu volane: acest stil de cămașă este varianta mai feminină a unei piese vestimentare ce, la început, se găsea numai la îmbrăcămintea de bărbați. Puteți alege un top cu volane la gât, la baza bluzei, la mâneci, sau chiar pe toată lungimea brațelor. Aveți o mulțime de posibilități!
  • Uni sau cu motive: cămășile de damă uni sunt cele mai căutate tipuri de cămăși de pe piață. Indiferent de culoarea pe care o alegeți, le veți putea asorta la orice fel de ținute datorită stilului lor timeless. Cât despre cele cu motive, puteți opta pentru dungi, buline sau modele florale care mai de care, ce vă vor aduce un plus de eleganță și rafinament.
  • Cambrate în talie: un alt model modern de cămașă este cel cambrat în talie. Dacă vă numărați printre doamnele cu siletă pară sau clepsidră, acest model va fi alegerea perfectă pentru a vă scoate în evidență trăsăturile. Stilul tip corset se va potrivi de minune corpului dumneavoastră și va atrage toate privirile.
  • Petrecute: acest model vine în ajutorul doamnelor cu siluetă dreaptă sau măr. Puteți alege fără griji o cămașă petrecută, pentru a obține iluzia optică de talie de viespe. Tot ce trebuie să faceți este să strângeți atent cordonul cămășii într-o poziție cât mai confortabilă. Și poate faceți și o fundă la final, pentru un strop de strălucire în plus.
  • Oversize: ultima, dar nu cea din urmă cămașă pentru care puteți opta este cea oversize. Acest stil a prins popularitate de curând, fiind o adevărată inspirație pentru domnișoare și doamne de pretutindeni. Cămașa oversize se va așeza diafan pe lângă corpul dumneavoastră, acoperind orice parte de care sunteți mai nesigură. Deci, acest stil este potrivit atât pentru damele silfide, cât și pentru cele mai plinuțe. Nu vă temeți să încercați diferite modele, până ajungeți la cel mai potrivit!

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Acum că ați aflat atât materialele cât și stilurile caracteristice cămășilor de damă, nu vă rămâne decât să vă decideți asupra celei potrivite. Asortați-o cu pantalonii, fusta sau blugii preferați și, cu siguranță, veți impresiona pe toată lumea! Vă dorim happy shopping!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE