Dan Mașca (POL), reacție la ”alianța anti Soós” propusă de PNL: ”Votul etnic este o prostie, este sărăcie și corupție” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 934 Vizualizări

Dan Mașca (POL), reacție la ”alianța anti Soós” propusă de PNL: ”Votul etnic este o prostie, este sărăcie și corupție”

Liderul liberalilor din județul Mureș, Ciprian Dobre, a anunțat marți, 17 octombrie, că formațiunea politică pe care o reprezintă va susține pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, la alegerile locale din 2024, ”o persoană competentă” agreată de mai multe formațiuni politice, societatea civilă și mediul academic care ”să ia locul proastei administrații reprezentate de Soós.”

”Partidul Național Liberal cheamă și invită toate forțele politice reprezentate în Târgu Mureș sau nereprezentate în Consiliul Local, cheamă și invită societatea academică din Târgu Mureș, mediul non-guvernamental, la discuții pentru a găsi această persoană care poate reprezenta alternativa pentru administrația Soós”, a declarat Ciprian Dobre, într-o conferință de presă.

Reacția co-fondatorului POL Târgu Mureș

Omul de afaceri Dan Mașca, co-fondator al Partidului Oamenilor Liberi (POL) Târgu Mureș, a răspuns în mod pozitiv solicitării cotidianului Zi de Zi și a reacționat marți, 17 octombrie, la declarația liderului PNL Mureș.

Redăm, în rândurile de mai jos, declarația politică a co-fondatorului POL Târgu Mureș:

”Liberalii sunt administrația Soós, doar îi asigură majoritatea pentru toate proiectele bugetate și toate execuțiile bugetare. Ce alternativă să ofere în plus dacă ei sunt la putere și nimeni nu i-a obligat să fie acolo? Orice număr mare de candidaturi diverse de aleși locali, cu proiecte diverse este benefic pentru comunitatea în care trăim, doar că legile date și păstrate de PNL PSD și UDMR nu permit de zeci de ani ca minim 90% din cetățenii din comunitate să poată să ofere și ei ușor alternative cu propria echipa și fără să fie parte din găștile ce au condus și conduc comunitatea de zeci de ani, adică UDMR PNL și PSD, că doar ele, împreună și pe rând, au condus și au avut puterea.

Monopolul nu înseamna liberalism. Unitatea înseamna monopol și este o prostie ca după zeci de ani să ajungi să revii din nou la PCR. Unul pe zona maghiarimii, UDMR, și altul pe zona românimii aka PSD și PNL și alți puiuți de-ai lor.

Reprezentativitatea unei comunități nu este dată de primar, ci de aleșii locali. Calitatea și diversitatea listelor de candidați vor duce la o bună reprezentativitate și poate la niște oameni liberi și nu la simple slugi care să asculte de ordinele de la unul de sus de la partid.

Votul etnic este o prostie, este sărăcie și corupție.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE