Bobi, cel mai bătrân câine din lume, a murit la 31 de ani Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

Bobi, cel mai bătrân câine din lume, a murit la 31 de ani

Bobi, cel mai bătrân câine din lume, a murit în Portugalia la vârsta de 31 de ani, a anunțat luni Guinness World Records, potrivit Reuters. „Păstrăm de la cele mai frumoase amintiri ale unei vieți lungi în care a fost fericit și, mai ales, a făcut mulți oameni fericiți, în special familia sa”, a declarat Leonel Costa pentru presa locală portugheză.

Bobi era un Rafeiro do Alentejos pursânge, o rasă de câini de pază cu o durată medie de viață de 12-14 ani. Și-a petrecut întreaga viață într-un sat din centrul Portugaliei și a trăit  31 de ani și 165 de zile, depășind recordul stabilit în 1939 de un câine de cireadă australian care a murit la 29 de ani și 5 luni. Bobi a fost declarat cel mai bătrân câine din lume în februarie anul acesta. Nu a fost niciodată legat cu lanţul şi nici nu a purtat vreodată o lesă și a avut o dietă bazată pe hrană pentru oameni. 
Cei de la Guinness World Records au descris povestea sa ca fiind una „miraculoasă” când au atestat în februarie recordul deținut de acesta. Peste 100 de persoane au participat anul acesta la celebrarea zilei sale de naștere în luna mai, potrivit aceleiași surse.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE