Doi târgumureșeni, reținuți pentru furt calificat. Vezi care este valoarea incredibilă a prejudiciului Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 425 Vizualizări

Doi târgumureșeni, reținuți pentru furt calificat. Vezi care este valoarea incredibilă a prejudiciului

Luni, 20 noiembrie, autoritățile mureșene au pus în aplicare mai multe mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de furt dintr-o societate comercială. Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore și conduse la sediul unității de poliție din municipiul Târgu Mureș. Prejudiciul total a fost evaluat la aproximativ 18.000 de euro.

La data de 20 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de sustragerea unor bunuri de valoare, dintr-o societate comercială. Două persoane au fost conduse la sediul unității de poliție, fiind reținute pentru 24 de ore. În fapt, polițiștii au demarat cercetări după ce au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 11 noiembrie, dintr-o societate comercială din Târgu Mureș au fost sustrase mai multe materiale de construcție si unelte electrice, prejudiciul total fiind evaluat la aproximativ 18.000 de euro”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Urmare a celor trei percheziții desfășurate în municipiul Târgu Mureș, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, materiale de construcție, o parte din prejudiciul cauzat fiind astfel recuperat.

De asemenea, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, față de doi bărbați, de 34 și 37 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei. În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele acestora ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, fiind predați Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș în vederea executării măsurii”, a mai declarat ofițerul mureșean.

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș.

În continuare sunt întreprinse cercetări în vederea probării întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal de furt calificat, aflat sub supravegherea unității de parchet competente.

(L.P.)

Sursa foto: ISU Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE