”Undă verde” pentru ”Târgul de Crăciun Sighișoara” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1046 Vizualizări

”Undă verde” pentru ”Târgul de Crăciun Sighișoara”

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au aprobat, în urmă cu câteva zile, cu unanimitate de voturi, desfășurarea evenimentului ”Târgul de Crăciun Sighișoara”, în perioada 21 decembrie 2023 – 3 ianuarie 2024.

Potrivit informațiilor furnizate de către Iulian Sîrbu, primarul municipiului Sighișoara, evenimentul va fi organizat într-un perimetru care va cuprinde domeniul public din Cetatea Medievală, respectiv Piața Cetății, pe o suprafață totală de 50 de metri pătrați, astfel: scena și butaforiile, pe o suprafață de 10 metri pătrați, și opt căsuțe tematice pentru activități de comerț, pe o suprafață de 40 de metri pătrați.

”În spiritul deschiderii manifestate și a preocupării constante pentru o viață culturală bogată, în decursul anilor am sprijinit desfășurarea unor manifestări culturale ale căror proiecte ne-au fost prezentate de diferite organizații interesate în organizarea de evenimente în municipiul nostru. Acest lucru a avut ca rezultat mărirea numărului de manifestări culturale desfășurate în municipiul Sighișoara, dar și ridicarea nivelului calitativ al acestora”, a subliniat Iulian Sîrbu.

”Târgul de Crăciun Sighișoara” va fi organizat de societatea Swap Corp SRL Sighișoara.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE