Sătul de sloturi? Încearcă aceste jocuri de cazinou distractive Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Sătul de sloturi? Încearcă aceste jocuri de cazinou distractive

Sloturile domină piața de jocuri de noroc, iar o mare parte din oferta cazinourilor online este plină cu astfel de opțiuni, deși jucătorii au la dispoziție și alte variante pe care să le încerce. Jocurile de masă sunt la îndemână și vin în întâmpinarea jucătorilor cu mai multe variante la fel de distractive.

Printre cele mai populare metode alese de români pentru a petrece timpul liber se regăsesc și jocurile de jocuri și lucrul acesta se întâmplă deoarece industria s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Au apărut platforme precum v slot casino, unde nu mai este necesară prezența fizică, ci este suficient un telefon mobil inteligent conectat la internet. Prin prisma unui cazino online, jucătorul se conectează cu o lume virtuală plină de sute de jocuri, majoritatea lor sloturi, însă există și alte jocuri la fel de interesante și poate mai distractive.

Una dintre principalele alternative la care pasionații de jocuri de noroc sătui de sloturi pot apela atunci când vor să aibă o sesiune reușită o reprezintă jocurile de masă cu dealer live. Există nenumărate versiuni ale unor jocuri precum buletă, baccarat, poker sau ruletă pe care le pot încerca. Cu reguli simple și ușor de memorat, le permit jucătorilor să privească cazinourile și din altă perspectivă. Iată care sunt cele mai populare jocuri de masă și de ce:

Ruleta

Ruleta are nenumărate versiuni, dar cele mai populare sunt europeană și americană. Practic, jocul se desfășoară prin intermediul unei rulete cu 37 de secțiuni în varianta europeană și cu 38 de secțiuni diferite în varianta americană pentru că se adaugă un dublu 0. Dealerul aruncă bila pe roată, însă atunci când vine vorba despre plasarea pariurilor totul se desfășoară pe masă, acolo unde jucătorul are posibilitatea de a paria pe număr, par/impar, roșu și negru, zona pe care se află numărul câștigător, dar și alte pariuri interesante.

Blackjack

Blackjack este unul dintre jocurile unde jucătorul are cele mai mari șanse de a câștiga în fața cazinoului. Nu concurează împotriva celorlalți jucători de la masă, ci totul este individual, iar la final câștigă mâna cu suma totală a cărților 21 sau cât mai aproape, dar nu mai mare. La începutul rundei dealerul împarte jucătorilor câte două cărți cu fața în jos, dar lui își dă o singură carte cu fața în sus, iar cea de-a doua rămâne cu fața în jos. Cărțile până la 9 au valoarea inscripționată pe ele, 10, J, Q, K valorează 10, în timp ce As poate fi 1 sau 11, depinde de situație. Jucătorii pot solicita cărți suplimentare și în același timp pot efectua pariuri.

Baccarat

Uneori asemănat cu jocul de blackjack, baccarat este tot cu cărți și puncte acumulate. Jucătorul joacă împotriva dealerului, iar pariorii pot miza pe mâna jucătorului, egalitate sau pe mâna dealerului. Câștigă mâna care valorează 9 sau cât mai aproape de acest număr, iar spre deosebire de blackjack dacă suma este alcătuită din două numere, atunci se va lua în calcul doar cel de-al doilea număr. Valoarea cărților de la 2 la 9 este aceeași înscrisă pe fiecare, iar cărțile de la 10 la K au valoare 0 și As-ul este 1. Punto Banco, Chemin de Fer sunt cele două versiuni populare ale jocului de baccarat.

Poker

Poker oferă posibilitatea jucătorului să își expună strategia, să arate că știe foarte bine cum să câștige. Cea mai răspândită versiune este Hold em, unde dealerul împarte câte două cărți fiecărui jucător. După se pot efectua diferite acțiuni cum ar fi Check, Bet, Fold, Call sau Raise, urmând ca apoi în runda de flop, unde trei cărți comune vor fi împărțite de dealer. Urmează o nouă rundă de pariere, apoi a patra carte comună va fi și ea împărțită, iar o rundă de pariere și apoi se va închide runda cu a cincea carte comune afișată de către dealer.

Distractive și interesante, jocurile de masă sunt un prilej prin care jucătorii se pot distra și prin alte metode decât celebrele sloturi. Prin prisma cazinourilor online poți experimenta ce înseamnă să te distrezi și cu puțin noroc să obții câștiguri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE