Mureș: Investiție germană în domeniul creșterii bovinelor de lapte Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2427 Vizualizări

Mureș: Investiție germană în domeniul creșterii bovinelor de lapte

Conducerea societății Cultilis SRL Târnăveni anunță depunerea documentației la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, întocmită conform Ordinului 1798/2007 al Ministerului Mediului și Dezvoltării Durabile, în vederea obținerii autorizației de mediu pentru obiectivul de investiție ”Fermă de vaci de lapte”, pe un amplasament din localitatea Seuca, strada Principală nr. 141, comuna Gănești.

”Activitatea constă în creșterea bovinelor de lapte, cod CAEN 0141. Orice informații, sugestii și contestații privind impactul asupra mediului se pot obține la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, telefon 0265-314.984, 314.987, fax 0265-314.985”, se menționează într-un comunicat.

Potrivit portalului www.listafirme.ro, SC Cultilis SRL Târnăveni s-a înființat în data de 3 noiembrie 1999 și are un asociat unic, în persoana lui Von Meding Maximilian Andreas Dimonik (Germania). La finalul exercițiului financiar 2022, societatea a raportat o cifră de afaceri de 11,2 milioane de lei, profit net de 1,4 milioane de lei și 18 angajați.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE