Alin Mihăilescu, profesor de Istorie și Religie, propunerea AUR pentru Primăria Târnăveni Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 881 Vizualizări

Alin Mihăilescu, profesor de Istorie și Religie, propunerea AUR pentru Primăria Târnăveni

Conducerea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Mureș a anunțat vineri, 15 decembrie, cu prilejul unei conferințe de presă, numele candidatului pentru funcția de primar al municipiului Târnăveni la alegerile locale din 2024.

Profesor de aproape 25 de ani, patriot de o viață

Candidatul propus de AUR pentru a prelua conducerea Primăriei Municipiului Târnăveni este Alin Mihăilescu, profesor de Istorie, Religie și Educație Socială la Liceul Tehnologic din Târnăveni și la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Târnăveni, precum și consilier local din partea Pro România, care a precizat că echipa alături de care va candida ”este creionată” și așteaptă alături ”și alți oameni de bine care ”să se implice” pentru a ”produce schimbarea”.

”Sunt profesor în Târnăveni de aproape 25 de ani. Nu sunt un novice în politică, sunt la al treilea mandat de consilier local, însă în ultima perioadă mi-am pus întrebări dacă are rost să continui într-o formulă politică depășită. De ce AUR? Foarte simplu. Pentru că rezonez cu ce reprezintă acest partid, cu doctrina acestui partid politic, care așa cum știm cu toții reprezintă mai mult decât atât, reprezintă o mișcare națională politică. Sigur că nu m-am trezit peste noapte naționalist sau patriot, nu mi-am mărturisit credința ieri, am avut mereu convingerea că familia este un așezământ dumnezeiesc și temelia vieții de obște și cred, de asemenea, cu convingere, că omul trebuie să fie liber. Nici nu poate fi altfel, pentru că Dumnezeu l-a creat pe om liber. Este un aspect pe care aș vrea să-l subliniez și să îmi exprim profunda indignare vis a vis de situația actuală existentă în toată societatea românească, aș putea spune, vis a vis de acest drept fundamental al omului, care este libertatea. Democrația actuală, tot mai șubredă și mai perfidă atentează tot mai mult la acest drept fundamental al omului”, a afirmat Alin Mihăilescu.

Târnăveni, azi: ”infrastructură precară, demografie catastrofală”

În aceeași întâlnire cu reprezentanții mass media, Alin Mihăilescu a realizat o ”radiografie” a situației sociale actuale din municipiul Târnăveni: ”Am fost, împreună cu alți colegi, un pol de opoziție la actuala administrație din Târnăveni care este la al treilea mandat și din păcate, fără să intru în prea multe amănunte, așa ca o radiografie a ceea ce înseamnă Târnăveniul în prezent aș spune ceea ce de fapt se vede cu ochiul liber, atât de cei care trăiesc în Târnăveni, cât și de cei care au tangență mai mult sau mai puțin cu acest municipiu, situația precară a infrastructurii, situația învățământului din oraș, avem două școli care în prezent trebuiau să fie finalizate și nu sunt, iar copii și dascălii din municipiul nostru sunt nevoiți să își desfășoare activitatea instructiv-educativă în diverse locuri, nu neapărat instituții școlare din oraș. Aș aduce aminte de situația demografică, care aș spune că e catastrofală în Târnăveni și nu doar în Târnăveni, știm foarte bine și la nivel național. O scădere a numărului de locuitori în Târnăveni cu peste 30 de procente în ultimii 30 de ani.”

AUR, partid cu ”oameni demni”

Referindu-se la motivele pentru care s-a alăturat Alianței pentru Unirea Românilor, Alin Mihăilescu a arătat că în AUR a întâlnit ”oameni cu personalitate, oameni demni, care au curajul să lupte împotriva unui sistem ticăloșit care trebuie schimbat” și a subliniat că formațiunea politică din partea căreia va candida la funcția de primar al municipiului Târnăveni este ”singura alternativă” la situația politică actuală, respectiv ”un partid care să guverneze în interesul național și în interesul cetățeanului.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE