Fapte bune în prag de sărbători la CSM Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Fapte bune în prag de sărbători la CSM

Sâmbătă, 16 decembrie 2023 se va desfăşura meciul din etapa a XIII-a a LNBM dintre echipele CSM Târgu Mureş şi CSM 2007 Focşani. În cadrul acestui meci vor avea loc două acțiuni caritabile, începând cu ora 17:00, înaintea meciului.

„Aruncarea jucăriilor de pluș! Prin Proactiv Transilvania vom oferi cu ajutorul suporterilor noștri o „ploaie” de jucării de pluș, care vor ajunge la copiii aflați în situații deosebit de grele (orfelinate, spitale etc). Mai aveţi o săptămâna să căutaţi jucării de pluş. Vă rugăm să aduceţi cu dumneavoastră câte o jucărie de pluş pe care o vom arunca pe teren înaintea începerii partidei cu CSM Focşani, doar la îndemnul crainicului Sălii Sporturilor”, se precizează pe pagina de Facebook a CSM.

Porivit aceleiași surse, doritorii pot oferi pentru cei nevoiași lucruri de nevoie, precum alimente, dulciuri, caiete, îmbrăcăminte, sac de gimnastică și orice alt lucru care ar putea ajuta copilașii.

„Cu ajutorul și susținerea clubului CSM Târgu Mureș, puteți să ne aduceți pachetele sâmbătă la Sala Polivalentă, de la ora 17:00, înaintea meciului de baschet împotriva echipei CSM Focşani. Nu este obligatoriu, iar dacă aduceţi lucruri, nu trebuie neapărat să fie în cutie de pantofi. Puteţi să le puneţi şi în pungi şi să le predaţi după intrarea în sală”, se mai precizează pe pagina CSM.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook – CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE