Tradiționalul Concert de Colinde organizat de familia Bența, la o nouă ediție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2427 Vizualizări

Tradiționalul Concert de Colinde organizat de familia Bența, la o nouă ediție

În spirit tradițional, bucuria nașterii Mântuitorului a fost omagiată și în acest an printr-un Concert de Colinde organizat duminică, 17 decembrie, la Centrul de Evenimente RAB din Sângeorgiu de Mureș, de către familia Bența. Muzica a adus împreună sute de oameni care au avut parte de clipe de răgaz și de frumos, un veritabil carusel de emoții spre înălțarea sufletului.

Artiști de anvergură, pe scena spectacolului

De la colinde românești la cântece internaționale dedicate sărbătorilor de iarnă, repertoriul a cuprins toate registrele bucuriei transpuse în vocile excepționale ale unor artiști talentanți și consacrați: soprana Mediana Vlad, solistul Vizi Imre și Grupul Voces, acompanianți de Orchestra Filarmonicii de Stat Târgu Mureș și Jovial Band, care au fost ghidați de dirijorul Emanuel Suciu.Un adevărat spectacol senzorial s-a împletit în seara de 17 decembrie, când pe lângă cântece festive, auditoriul a asistat și la scene vizuale emoționante, prezentate de către actorii Teatrului Scena, în regia lui Liviu Pancu, aceiași actori care i-au întâmpinat pe spectatori printr-o expoziție tematică de Crăciun la intrarea în sala de spectacol, expoziție la care ei înșiși au fost exponatele. Anastasia Ioana și Ecaterina Maria Bența au urcat pe scenă și au interpretat desăvârșit „O, ce veste minunată”.

“Mă bucur nespus că am reușit și în acest an să organizăm concertul de colinde și să avem astfel un prilej de întâlnire cu mulți dintre prietenii, partenerii și colaboratorii noștri. Numărul mare de oameni care au răspuns invitației de a ni se alătura și aprecierea lor ne confirmă că e nevoie de astfel de evenimente. Bucuria, nu izvorăște din lucruri și valori spirituale abstracte trăite în izolare, ci din comuniunea cu cei de lângă noi, iar muzica este un liant convingător care ne vorbește sufletelor”, a declarat Remus Aurel Bența.

Proiectul acesta este darul lui Dumnezeu pentru oameni

Dincolo de dezideratul de a propovădui speranță și bucurie pentru cei prezenți, concertul a avut și o latură caritabilă- strângerea de fonduri pentru Spitalul Oncologic Medex Târgu Mureș, un proiect inițiat și realizat de Fundația pentru Spitalul Oncologic Târgu-Mureș. “Spitalul Oncologic reprezintă nu doar un loc de tratament medical, ci și un simbol al speranței și al solidarității cu semenii. Cu pasiune, sacrificiu și angajament, întemeiem acest spital pentru a salva vieți și a oferi un viitor mai luminos celor afectați de cancer. Fiecare donație este o investiție în viețile oamenilor, iar beneficiile ei se răspândesc în întreaga comunitate. Suntem la ultimele finisaje și preconizăm ca la sfârșitul lunii de ianuarie să încheiem lucrările”, a precizat Remus Bența.

Text: Mădălina ROHAN

Sursa foto: Atti Măsline

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE