Home / Administrație / Târgu Mureș, premiat cu „premiul de excelență” la Gala POCA

Târgu Mureș, premiat cu „premiul de excelență” la Gala POCA

Distribuie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management a Programului Operațional Capacitate Administrativă (AM POCA) a organizat marți, 19 decembrie, la București, evenimentul Gala POCA „Performanță în administrația publică românească”. Alături de Timișoara și Cluj, Târgu Mureș a fost premiat pentru proiectul care a vizat elaborarea strategiei Smart City și simplificarea serviciilor oferite de primărie prin soluții digitale.

În cadrul evenimentului au fost premiate eforturile și inițiativele organizațiilor care au implementat proiecte de succes finanțate prin programele operaționale prin care a fost susținută creșterea capacității administrative, Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative (PODCA)  2007-2013 și Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020. Valorile celebrate în cadrul evenimentului sunt: performanță, inovație, progres, calitate, eficiență, eficacitate, sustenabilitate. La eveniment au participat reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, ai Comisiei Europene și beneficiari ai programului operațional.

Municipiul Târgu Mureș, reprezentat prin primarul Soós Zoltán, a fost premiat pentru proiectul care a vizat elaborarea strategiei Smart City și simplificarea serviciilor oferite de primărie prin soluții digitale. Alături de Târgu Mureș, au fost premiate și alte orașe din România, precum Timișoara și Cluj.

Evenimentul asigură creşterea vizibilităţii asistenţei financiare din fonduri europene, îmbunătăţirea notorietăţii impactului avut de finanţarea europeană din cadrul POCA, precum si conştientizarea în rândul publicului larg a beneficiilor oferite prin cele două programe operaţionale. Evenimentul este finanțat în cadrul proiectului „Sprijin pentru activitățile de publicitate, informare și comunicare ale AM POCA”, cod MySMIS 122485, cod SIPOCA 38, implementat de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

(L.P.)

Sursa foto: Primăria Municipiului Târgu Mureș

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Investiție de 1,5 milioane de euro la UAT Târgu Mureș

Distribuie Conducerea Universității de Arte (UAT) Târgu Mureș a demarat, în data de 10 aprilie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.