Târgu Mureș, premiat cu „premiul de excelență” la Gala POCA Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 810 Vizualizări

Târgu Mureș, premiat cu „premiul de excelență” la Gala POCA

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management a Programului Operațional Capacitate Administrativă (AM POCA) a organizat marți, 19 decembrie, la București, evenimentul Gala POCA „Performanță în administrația publică românească”. Alături de Timișoara și Cluj, Târgu Mureș a fost premiat pentru proiectul care a vizat elaborarea strategiei Smart City și simplificarea serviciilor oferite de primărie prin soluții digitale.

În cadrul evenimentului au fost premiate eforturile și inițiativele organizațiilor care au implementat proiecte de succes finanțate prin programele operaționale prin care a fost susținută creșterea capacității administrative, Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative (PODCA)  2007-2013 și Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020. Valorile celebrate în cadrul evenimentului sunt: performanță, inovație, progres, calitate, eficiență, eficacitate, sustenabilitate. La eveniment au participat reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, ai Comisiei Europene și beneficiari ai programului operațional.

Municipiul Târgu Mureș, reprezentat prin primarul Soós Zoltán, a fost premiat pentru proiectul care a vizat elaborarea strategiei Smart City și simplificarea serviciilor oferite de primărie prin soluții digitale. Alături de Târgu Mureș, au fost premiate și alte orașe din România, precum Timișoara și Cluj.

Evenimentul asigură creşterea vizibilităţii asistenţei financiare din fonduri europene, îmbunătăţirea notorietăţii impactului avut de finanţarea europeană din cadrul POCA, precum si conştientizarea în rândul publicului larg a beneficiilor oferite prin cele două programe operaţionale. Evenimentul este finanțat în cadrul proiectului „Sprijin pentru activitățile de publicitate, informare și comunicare ale AM POCA”, cod MySMIS 122485, cod SIPOCA 38, implementat de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

(L.P.)

Sursa foto: Primăria Municipiului Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE