Concursuri suspendate la UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4516 Vizualizări

Concursuri suspendate la UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă de 8 ore/zi, în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 1336/2022: un post de administrator patrimoniu S la Biroul Achiziții, un post de tehnician veterinar la Centrul de Studii Experimentale, un post de muncitor calificat – bucătar/patiser la Serviciul Microcantină, două posturi de muncitor – fochist la Serviciul Tehnic și Mentenanță Patrimoniu, trei posturi de muncitor – zugrav la Serviciul Tehnic și Mentenanță Patrimoniu și două posturi de muncitor – calificat la Serviciul Grădina Botanică.

Potrivit unui anunț, proba scrisă/practică, după caz, va avea loc în data de 10 ianuarie 2024, ora 10.00, iar interviul în data de 15 ianuarie 2024, ora 10.00, la sediul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Dosarele de concurs se depun la Biroul Personal până la data de 28 decembrie 2023, ora 14.00, iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265-215.551, interior 127.

UPDATE:

https://umfst.ro/fileadmin/directia_adm/personal/2023/44-pentru-posturi.PDF

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE