Ghidul solicitantului pentru apelul noncompetitiv de proiecte „Reglementări noi pentru un curriculum relevant și educație deschisă”! Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

Ghidul solicitantului pentru apelul noncompetitiv de proiecte „Reglementări noi pentru un curriculum relevant și educație deschisă”!

A fost lansat în consultare publică Ghidul solicitantului pentru apelul noncompetitiv de proiecte „Reglementări noi pentru un curriculum relevant și educație deschisă”!

Bugetul alocat apelului de proiecte este de 33.755.000 de euro, din care contribuția UE este în cuantum de 28.691.750 de euro (85%), iar contribuția națională este în cuantum de 5.063.250 de euro (15%).

Rezultatele așteptate ca urmare a acordării sprijinului financiar în cadrul prezentului apel de proiecte sunt următoarele:

Noul Cadru de referință al Curriculumului Național – document de politică educațională revizuit și actualizat.

Metodologia privind Dezvoltarea curriculumului la decizia elevului din oferta școlii (CDEOS);

Seturi de standarde de evaluare validate, pentru disciplinele de trunchi comun (un set pentru ciclul primar, un set pentru ciclul gimnazial).

Personal didactic de predare și personal didactic de conducere, de îndrumare și control ce participă la programe de formare pentru asigurarea calității educației pentru toți și pentru dezvoltarea competențelor-cheie ale elevilor.

Elevi sprijiniți prin pilotarea strategiilor de adaptare curriculară și a seturilor de standarde de evaluare validate, potrivit informațiilor furnizate de Ministerul Educației.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE