Curs de Inspector în domeniul SSM la Camera de Comerț și Industrie Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 629 Vizualizări

Curs de Inspector în domeniul SSM la Camera de Comerț și Industrie Mureș

Departamentul de Formare Profesionala a Camerei de Comerț și Industrie Mureș organizează un curs de Inspector în domeniul SSM, de 40/80 de ore, în perioada 29 ianuarie 2024 – 23 februarie 2024.

Examenul se va desfășura în data de 4 martie 2024, în zilele de luni – vineri, de la ora 16.00, iar tarifele percepute sunt următoarele: pentru Inspector SSM – 40 de ore suma de 600 de lei/ persoană și pentru Inspector SSM – 80 de ore suma de 800 de lei/ persoană.

”Pentru înscriere sunt necesare: copie după CI, copie după certificatul de naștere, copie după certificatul de căsătorie – dacă e cazul, copie după diploma de studii (minim liceu, profil real sau tehnic), cerere de înscriere completată, adeverință de la medicul de familie/ sau fișă de aptitudini (în prima săptămână de curs), acord prelucrare date cu caracter personal, contract de formare profesională. Înscrierile se pot face prin e-mail: cursuri@cciams.ro, ancagiurgiu@cciams.ro, fax: 0265-269.219, sau la sediul Camerei de Comerț și Industrie Mureș, Târgu Mureș, strada Primăriei nr. 1, etaj I, sala 106. Membrii Camerei de Comerț și Industrie Mureș beneficiază de reduceri la tariful cursurilor, între 5-20%, în funcție de tipul adeziunii”, au informat reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE