Investiție de 1,3 milioane de lei pentru dotarea Școlii Gimnaziale ”Emil Drăgan” Ungheni Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 802 Vizualizări

Investiție de 1,3 milioane de lei pentru dotarea Școlii Gimnaziale ”Emil Drăgan” Ungheni

Primăria Orașului Ungheni a demarat, în data de 16 ianuarie 2024, o licitație estimată la valoarea de 1.383.194 de lei, fără TVA, pentru obiectivul de investiție ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și unităților conexe din Orașul Ungheni”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit caietului de sarcini al Licitației, proiectul prevede dotarea Școlii Gimnaziale ”Emil Drăgan” Ungheni cu mobilier, materiale didactice și echipamente TIC în sălile de clasă, precum și a laboratoarelor, cabinetelor școlare și sălii de sport.

”În momentul de față, Școala Gimnazială ”Emil Drăgan” Ungheni are un număr de 24 de săli de clasă, din care șapte săli de clasă la nivel preșcolar, 12 săli de clasă la nivel de ciclu primar și cinci săli de clasă la nivel de ciclu gimnazial”, se menționează în documentul aprobat de către Victor Prodan (foto), primarul orașului Ungheni.

Investiția este finanțată prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, termenul limită pentru trimiterea ofertelor este 19 februarie 2024, iar contractul va avea durata de șase luni.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE