Proiect pentru un pod nou, de 38 de metri lungime, în județul Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5422 Vizualizări

Proiect pentru un pod nou, de 38 de metri lungime, în județul Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis recent, cu prilejul unei ședințe de lucru, că proiectul ”Pod peste Râul Niraj în localitatea Miercurea Nirajului”, propus a fi amplasat în orașul Miercurea Nirajului, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 19 ianuarie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține Primăriei Orașului Miercurea Nirajului și prevede realizarea unui pod nou pe strada Plopilor din orașul Miercurea Nirajului, peste râul Niraj.

Podul va avea următoarele caracteristici constructive: lungime totală de 30,8 metri, lungime suprastructură de 24 de metri, lățime totală de 11,3 metri și lățime a părții carosabile de 7,8 metri.

”Suprastructura podului va fi realizată din nouă grinzi prefabricate din beton cu lungimea de 24 de metri și înălțimea de 0,93 metri, solidarizate prin placă de suprabetonare cu console din beton. Infrastructura podului va fi alcătuită din două culee din beton, fundate direct. Culeele prevăzute cu ziduri de gardă și ziduri întoarse”, se prevede în document.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE