Ce grad de ocupare are Parcul Industrial Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2919 Vizualizări

Ce grad de ocupare are Parcul Industrial Mureș

La sfârşitul anului 2023, pe platforma Parcului Industrial Mureş SA erau în folosință sau proprietate terenuri în suprafață totală de 271.273 de metri pătrați la un număr de 20 de societăți, care desfăşurau activităţi de producție şi servicii cu un număr mediu de 2.759 angajaţi, a anunțat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, în Raportul de activitate al instituție aferent anului 2023.

Potrivit sursei citate, ”în decursul anului 2023 nu s-au efectuat modificări strategice în funcţionarea Parcului Industrial Mureş SA în ceea ce priveşte fuziuni, divizări, transformări, modificări ale structurii de capital”, iar ”gradul de ocupare al Parcului Industrial Mureș este de 88,94%”.

”Activitatea societăţii în anul 2023 s-a desfăşurat cu un număr mediu de șapte salariați, iar administrarea se realizează prin Consiliul de Administraţie, compus din cinci membri. Adunarea Generală a Acţionarilor este constituită din cei cinci reprezentanţi ai acţionarilor societăţii”, se mai menționează în Raportul aprobat în ședința Consiliului Județean Mureș din data de 25 ianuarie.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE