Tot mai multe accidente pe treceri de pietoni din Târgu Mureș. Reacția primarului Soós Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 1071 Vizualizări

Tot mai multe accidente pe treceri de pietoni din Târgu Mureș. Reacția primarului Soós

Accidentele rutiere în care au fost implicați pietoni din Târgu Mureș s-au înmulțit în ultimele săptămâni, patru dintre acestea soldându-se cu răniri grave, a anunțat luni, 29 ianuarie, Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook.

”Nu putem sta cu mâinile în sân și asista la acest fenomen, deoarece ne dorim cu toții să trăim într-un oraș sigur. De aceea, în ultimele zile, am inițiat discuții cu autoritățile competente pentru a găsi soluții care să impună mai bine respectarea regulilor. Astăzi m-am întâlnit cu reprezentanții Serviciului Administrația Domeniului Public, iar mâine urmează să mă întâlnesc cu șefii Poliției. Le-am cerut colegilor mei să pună un accent deosebit, în bugetul din acest an, pe achiziționarea și instalarea de limitatoare de viteză, în special în jurul școlilor și grădinițelor. În plus, trebuie să continue proiectul de iluminare nocturnă mai puternică a trecerilor de pietoni din oraș, pentru ca pietonii să traverseze în siguranță”, a menționat primarul municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Degeaba sunt limitatori de viteza,semafoare,si iluminera perfecta ,daca cei implicati in circulatie nu respecta regurile de circulatie si justitia se comporta bland cu ei.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE