Investiție de 7,8 milioane de lei pentru extinderea canalizării în Dumbrăvioara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 416 Vizualizări

Investiție de 7,8 milioane de lei pentru extinderea canalizării în Dumbrăvioara

Conducerea Primăriei Comunei Ernei, instituție condusă de către primarul Jánosi Ferenc (foto), a atribuit, în data de 16 ianuarie 2024, societății Probicons SRL Reghin, un contract în valoare de 7.822.098 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții ”Extindere rețea de canalizare în localitatea Dumbrăvioara, comuna Ernei, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Proiectului Tehnic al investiției, satul Dumbrăvioara dispune în prezent de o rețea de canalizare menajeră centralizată și de o stație de epurare a apelor uzate însă ”din motive financiare” unele străzi au rămas fără reșele de canalizare menajeră, astfel încât ”apele uzate sunt evacuate în șanțul drumului și în râul Mureș.”

”În prezenta investiție în satul Dumbrăvioara din comuna Ernei au fost prevăzute: extinderea rețelei de canalizare menajeră cu o lungime totală de 5.883 de metri gravitațional, 1.993 de metri refulare și șase stații de pompare apă uzată”, se menționează în documentul întocmit de către SC Rapidproiect SRL.

Stațiile de pompare a apei uzate vor fi amplasate pe următoarele străzi: Nr. 1, Nr. 6, Nr. 13, Nr. 15, Nr. 17 și Nr. 19, iar pe trasu vor fi amplasate și 124 de cămine de vizitare și 361 de racorduri.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE