Număr impresionant de apeluri la Dispeceratul Integrat de Urgență 112 din Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Număr impresionant de apeluri la Dispeceratul Integrat de Urgență 112 din Târgu Mureș

La nivelul Dispeceratului Integrat de Urgență 112 din Târgu Mureș, în decursul anului 2023 un număr de 142.409 de apeluri au fost reale, iar 190.513 au fost non-urgențe au anunțat, recent, reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, care au citat date furnizate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Conform sursei citate, în categoria apelurilor considerate non-urgențe intră alarme false, apeluri injurioase, apeluri silențioase, greșeli de apelare sau solicitări de informații din partea apelanților.

”Pentru ISU-SMURD – au fost preluate un număr de 25.622 de apeluri, pentru Serviciul de Ambulanță Județean – un număr de 106.686 de apeluri, pentru Inspectoratul de Poliție Județean Mureș – un număr de 35.500 de apeluri, pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean – un număr de 3.364 de apeluri iar pentru alte agenții – un număr de 695 de apeluri. La Târgu Mureș, zilnic, 35 de operatori specializați, din cadrul tuturor agențiile de urgență, oameni ai 112, prin munca lor gestionează intervențiile în situații de urgență. Ei sunt primii care răspund apelurilor, fiind mereu la celălalt capăt al firului şi, zi de zi, prin implicarea lor, pot salva o viaţă, o proprietate sau mediul”, a mai menționat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE