Bernadette Szocs, premiată și nominalizată la Gala Sportului Românesc Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Bernadette Szocs, premiată și nominalizată la Gala Sportului Românesc

Ateneul Român din București a găzduit miercuri, 14 februarie, Gala Sportului Românesc 2023, într-un cadru în care a fost premiată performanța sportivă, iar tenisul de masă românesc a avut reprezentanți de vază la evenimentul special organizat de Agenția Națională pentru Sport, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Asociația Presei Sportive din România, Fundația Casa Campionilor și numeroși alți parteneri publici și privați.

Premiată a fost și echipa de tenis de masă a României, alcătuită din mureșeanca Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman și Elena Zaharia, echipă care a reușit să câștige medalia de aur la Jocurile Europene.

Potrivit Federației Române de Tenis de Masă, la categoria „Sportiva anului – feminin”, o nominalizare a venit pentru Bernadette Szocs care deține un titlu de dublă campioană la Jocurile Europene.

Nominalizată a fost și echipa dublu mixt de masă, alcătuită din Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs, care au cucerit medalia de bronz la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska (Polonia).

(D.C.)

Sursa foto: adevarul.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE