Finanțări pentru ONG-urile din municipiul Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 383 Vizualizări

Finanțări pentru ONG-urile din municipiul Reghin

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Reghin pe luna februarie, aleșii locali au aprobat Programu anual al finanțărilor nerambursabile din bugetul general al U.A.T. Reghin pentru activități nonprofit de interes local pentru anul 2024.

„Motivul elaborării acestui proiect de hotărâre îl constituie necesitatea elaborării Programului anual al finanțărilor nerambursabile pentru anul 2024 şi defalcarea pe domenii de interes a sumei de 300.000 de lei, cuprinsă în proiectul bugetul general al U.A.T Reghin pentru anul 2024, în vederea acordării de finanțări nerambursabile, în baza prevederilor Legii nr. 350/2005 – privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general”, precizează reprezentanții Primăriei Reghin.

Potrivit acestora, atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă se face în limita fondurilor publice alocate programului anual, din bugetul autorității finanțatoare. Conform proiectului bugetului general al U.A.T Reghin pentru anul 2024, suma propusă în vederea finanțărilor nerambursabile, în condițiile Legii nr. 350/2005, este de 300.000 de lei, defalcată astfel: 125.000 de lei pentru proiectele educative şi culturale, 145.000 de lei pentru proiectele sportive, 25.000 de lei pentru proiectele destinate protecției mediului şi dezvoltării durabile și 5.000 de lei pentru proiectele destinate tinerilor.

(A.Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE