FOTO: Autocamion cu GPL, impact cu două autoturisme pe E60, în județul Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2039 Vizualizări

FOTO: Autocamion cu GPL, impact cu două autoturisme pe E60, în județul Mureș

Pompierii militari din cadrul Detașamentelor Târgu Mureș și Sighișoara în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bălăușeri au intervenit, duminică seara, 18 februarie, la un accident rutier produs între două autoturisme și un autocamion pe E60 între localitățile Bălăușeri și Chendu. 

”La locul intervenției sunt alocate trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Din primele informații, autocamionul implicat în accident transporta aproximativ 6 tone GPL, dar nu sunt scurgeri. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers”, a informat lt. Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1:

”Se asigură măsurile de prevenire a incendiilor, pentru evitarea oricăror pericole s-a luat măsura îndepărtării cetățenilor la o distanță de 100 de metri de locul evenimentului. Nu sunt case de locuit la o distanță mai mică de 100 de metri”, a informat aceeași sursă.

UPDATE 2:

”În accidentul rutier au fost implicate cinci persoane, în urma evaluării medicale toate persoanele au primit cod verde și nu a fost necesar transportul acestora la o unitate medicală”, a mai informat lt. Alexandra Călușeri.

(Redacția / Foto: ISU Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE