Jandarmii la datorie și în acest week-end Administratie
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 114 Vizualizări

Jandarmii la datorie și în acest week-end

În acest sfârșit de săptămână, în zilele de 16-18 februarie, echipajele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș au fost la datorie și au intervenit pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale.

Jandarmii au intervenit în 3 cazuri de aplanare de conflicte, fiind direcționați prin dispecerat. În timpul activităților de patrulare s-au înregistrat situații care au impus luarea măsurilor legale, fiind aplicate un număr de 19 sancțiuni contravenționale, din care 12 pentru încălcări ale normelor de conviețuire socială, sancționate conform legii 61/2001 și 7 pentru delicte silvice, sancționate cu amenzi de 7000 lei, conform legii 171/2010,  pe raza Ocolului Silvic Sighișoara. Aceste delicte includ: transportul ilegal de material lemnos, tăierea fără drept, ruperea sau scoaterea din rădăcini a arborilor și trecerea animalelor domestice prin fondul forestier, fără aprobare legală.

”Rămânem la datorie și recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul echipajelor de jandarmi, în cazul în care situația o impune! ” sea arată într-un comunicat de presă remis de Compartimentul Infomare, Relații Publice și cu Publicul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE