Home / Business / O nouă investiție Multinvest la Târgu Mureș

O nouă investiție Multinvest la Târgu Mureș

Distribuie

Conducerea societății Multinvest SRL Târgu Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire centru de servicii de dezvoltare interdisciplinară și inginerie inovativă prin demolare parțială, extindere, supraetajare și schimbare destinație din depozit central în spații servicii – birouri cu dotări aferente”, propus a fi amplasat în municipiul Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 64-68.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, și la sediul Multinvest SRL din localitatea Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 67, județul Mureș, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 12.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Rețele de gaz modernizate în 14 localități mureșene

Distribuie Un număr de 20 proiecte de investiții în distribuția de gaze naturale, a căror …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.