Home / Administratie / Târgu Mureș. 2000 contribuabili nu au depus declarația la Administrația Fiscală Locală

Târgu Mureș. 2000 contribuabili nu au depus declarația la Administrația Fiscală Locală

Distribuie

Primăria Municipiului Târgu Mureș anunță proprietarii de clădiri cu destinație nerezidențială sau mixtă că trebuie să depună declarația pentru stabilirea taxei speciale de salubrizare. Termenul este 1 martie 2024.

„Aproximativ 2000 contribuabili nu au depus declarația la Administrația Fiscală Locală.

Dacă dețineți o clădire care se încadrează în categoriile „cu destinație nerezidențială sau mixtă”, trebuie să completați și să depuneți declarația pentru stabilirea taxei speciale de salubrizare. Acest lucru poate fi făcut legal până la data de 1 martie 2024.

Dacă depășiți acest termen, taxa specială de salubrizare va fi stabilită din oficiu, iar pentru calculul acesteia se va lua în considerare un volum de 10 m³ pe lună pentru fiecare astfel de clădire!

Vă rugăm să nu uitați să plătiți taxa specială de salubrizare pentru anul 2023. Dacă nu ați făcut-o încă, puteți efectua plata fără majorări de întârziere până la 31 martie 2024”, se arată în anunțul publicat pe site-ul Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

 

De asemenea, verificati

Investiție de 6,5 milioane de lei pentru modernizare de străzi în Solovăstru

Distribuie Primăria Comunei Solovăstru a demarat, în data de 9 aprilie 2024, o licitație estimată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.