Candidează Dorin Florea la alegerile din iunie? Răspunsul fostul primar Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3317 Vizualizări

Candidează Dorin Florea la alegerile din iunie? Răspunsul fostul primar

Fostul primar al municipiului Târgu Mureș în perioada 2000-2020, Dorin Florea, a declarat miercuri seara, 21 februarie, în cadrul emisiunii ”Obiectiv” difuzată live de postul de televiziune M9TV România, că ”nu exclude posibilitatea” de a candida la alegerile locale din acest an pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș.

Totodată, Dorin Florea a precizat că nu își dorește să meargă ”la hocus-pocus” sau ”la ruletă” când vine vorba despre decizia de a candida, respectiv că înscrierea sa în competiția electorală din 9 iunie depinde ”de ce vor cetățenii” și că alegerile nu reprezintă vreun examen propriu, ci ”examenul cetățenilor, ca întotdeauna”.

”Dacă până mai ieri am spus că nu exclud posibilitatea, nici acum nu o exclud. Mă determină foarte serios să iau în calcul ceea ce vor târgumureșenii, îmi dau o speranță și o încredere foarte mulți tineri cu care stau de vorbă. Foarte mulți tineri care nu mă așteptam să fie atât de preocupați de oraș. Mă bucură foarte mult încrederea pe care mi-o arată. Nu mi-a fost teamă de examene, nu mi-e teamă să mă duc, dar trebuie să fii pe înțelesul oamenilor. Dacă mă duc, mă duc eventual să le aduc încrederea oamenilor, să gândim împreună strategia și modalitățile viitorului primar care va fi peste următorii patru ani. Pentru că un primar trebuie să aibă viziune, nu trebuie să aibă nici nume, nici motivații, nici partide nu știu de care, trebuie să aibă viziune. Asta trebuie să aibă orașul”, a spus Dorin Florea la emisiunea moderată de jurnalista Codruța Turcu.

”Credeți că mi-e teamă să apar în fața oamenilor să le spun? De ei va depinde. De cetățeni. Iau în calcul foarte serios ce vor cetățenii. Încă o dată: dacă voi hotărî, mă duc numai pentru ei”, a adăugat fostul primar care a condus timp de cinci mandate Primăria din ”Orașul Trandafirilor”.

Nu în ultimul rând, Dorin Florea a transmis un mesaj cu tâlc locuitorilor din Târgu Mureș vis-a-vis de o eventuală candidatură: ”Să aștepte cu încredere, cum aștept și eu de fapt, nu?”.

Întrebat la finalul emisiunii ce fel de candidatura ar agrea, de independent sau din partea unei formațiuni politice, Dorin Florea a răspuns: ”Dacă târgumureșenii vor decide și vor identifica că împreună putem face, aduce un plus de bine pentru ei și pentru cetățeni voi lua în calcul foarte serios orice fel de variantă. Variantă politică categoric nu, pentru că de fiecare dată când am rămas independent a fost ca să nu dezbin oamenii.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE