Evaluarea IPJ Mureș pentru anul 2023: Rezultate remarcabile și pregătire profesională Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1359 Vizualizări

Evaluarea IPJ Mureș pentru anul 2023: Rezultate remarcabile și pregătire profesională

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a organizat joi, 22 februarie, o conferință de presă în vederea prezentării evaluării activității IPJ Mureș în anul 2023.

În cadrul conferinței de presă au fost abordate subiecte care făceau referire la Structura de Intervenție și la Serviciul de Pregătire Profesională.

Astfel, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au executat în cursul anului 2023 un număr de 722 de misiuni în sprijinul structurilor operative şi neoperative din cadrul inspectoratului.

„De asemenea, în luna septembrie a anului 2023, echipa S.A.S. Mureș s-a clasat pe locul I la ,,Cupa Structurilor Speciale de Intervenție”, ediția 2023, care s-a desfășurat la Oarba de Mureș. Competiția tactico-aplicativă a reunit 336 de luptători din cadrul structurilor de intervenție din România și Republica Moldova, pe parcursul probelor fiindu-le pusă la încercare atenția, concentrarea, pregătirea fizică și tactică, dar și capacitatea de gestionare a unor situații deosebite și de luare a deciziilor în situații limită”, a declarat comisar-șef Constantin Mihalache, inspector șef IPJ Mureș.

Serviciul de Pregătire Profesională

Totodată, în ceea ce privește organizarea şi desfăşurarea activităţii de pregătire continuă a polițiștilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, pe parcursul anului 2023, au fost organizate 151 de ședințe de tragere, la care au participat peste 1000 de poliţişti.

„Au fost organizate 68 de activități de pregătire în domeniul autoapărării şi tacticii, cu aproape 600 de poliţişti și alte 14 activități pe linia conducerii autospecialelor în regim defensiv și prioritar”, a mai precizat acesta.

Diana CĂRBUREAN

Foto: Lorena PINTILIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE