Home / Administratie / Proiect nou în Sâncraiu de Mureș

Proiect nou în Sâncraiu de Mureș

Distribuie

Primăria Comunei Sâncraiu de Mureș a primit cinci oferte, de la un total de 12 agenți economici, în diferite asocieri, în cadrul licitației care vizează proiectul de eficientizare energetică a blocurilor din localitate.

Potrivit informațiilor furnizate de către Petru Ionuț Budian, primarul comunei Sâncraiu de Mureș, următoarea etapă din cadrul licitației va fi analiza de eligibilitate a ofertanților și a părții tehnice a ofertelor, după care va urma analiza ofertelor financiare.

”Ne dorim ca cel mai bun constructor să câștige și să ne ajute să facem un pas mare spre un viitor mai sustenabil! Proiectul „Eficientizare energetică blocuri de locuințe în comuna Sâncraiu de Mureș”, este finanțat prin PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării, valoare de finanțare nerambursabilă de peste 2,1 milioane de lei, vizând investiții în reabilitarea și eficientizarea energetică a blocurilor de pe strada Principală nr. 205 – 207”, a menționat primarul comunei Sâncraiu de Mureș.

Totodată, Petru Ionuț Budian a informat și care sunt lucrările vizate de proiect, respectiv: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirilor (termoizolare pereți exteriori, montare geamuri cu tâmplărie performantă, termoizolarea planşeului, termoizolarea soclului, reabilitarea șarpantei, înlocuirea învelitorii); reabilitarea termică a sistemului de încălzire/ a sistemului de furnizare a apei calde de consum; reabilitarea/modernizarea instalațiilor de iluminat pentru spațiile comune; instalarea de sisteme alternative de producere a energiei – utilizarea surselor regenerabile de energie (instalarea de panouri fotovoltaice pentru asigurarea necesarului de energie pentru spațiile comune); montarea unei stații de reîncărcare pentru mașini electrice.

(Redacția)

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Noua parcare de la Spitalul de Urgență Târgu Mureș, la un vot de aprobare!

Distribuie Aleșii județeni vor decide luni, 15 aprilie, cu prilejul unei ședințe extraordinare de lucru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.