Proiect nou în Sâncraiu de Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1340 Vizualizări

Proiect nou în Sâncraiu de Mureș

Primăria Comunei Sâncraiu de Mureș a primit cinci oferte, de la un total de 12 agenți economici, în diferite asocieri, în cadrul licitației care vizează proiectul de eficientizare energetică a blocurilor din localitate.

Potrivit informațiilor furnizate de către Petru Ionuț Budian, primarul comunei Sâncraiu de Mureș, următoarea etapă din cadrul licitației va fi analiza de eligibilitate a ofertanților și a părții tehnice a ofertelor, după care va urma analiza ofertelor financiare.

”Ne dorim ca cel mai bun constructor să câștige și să ne ajute să facem un pas mare spre un viitor mai sustenabil! Proiectul „Eficientizare energetică blocuri de locuințe în comuna Sâncraiu de Mureș”, este finanțat prin PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării, valoare de finanțare nerambursabilă de peste 2,1 milioane de lei, vizând investiții în reabilitarea și eficientizarea energetică a blocurilor de pe strada Principală nr. 205 – 207”, a menționat primarul comunei Sâncraiu de Mureș.

Totodată, Petru Ionuț Budian a informat și care sunt lucrările vizate de proiect, respectiv: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirilor (termoizolare pereți exteriori, montare geamuri cu tâmplărie performantă, termoizolarea planşeului, termoizolarea soclului, reabilitarea șarpantei, înlocuirea învelitorii); reabilitarea termică a sistemului de încălzire/ a sistemului de furnizare a apei calde de consum; reabilitarea/modernizarea instalațiilor de iluminat pentru spațiile comune; instalarea de sisteme alternative de producere a energiei – utilizarea surselor regenerabile de energie (instalarea de panouri fotovoltaice pentru asigurarea necesarului de energie pentru spațiile comune); montarea unei stații de reîncărcare pentru mașini electrice.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE