Trei membri ai AUR Mureș, candidați la europarlamentare Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1605 Vizualizări

Trei membri ai AUR Mureș, candidați la europarlamentare

Trei membri ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Mureș se află pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare din acest an, a anunțat joi, 29 februarie, Dan Tănasă, deputat AUR de Mureș.

”Și eu și domnul Biro (Răzvan Biro, președintele AUR Mureș – n.a.) suntem prezenți pe această listă de candidați la europarlamentare. Lista am făcut-o publică. Și colegul nostru Liviu Natea (vicepreședinte al AUR Târgu Mureș – n.a.) e. Județul Mureș are trei reprezentanți pe această listă de candidați la eurparlamentare, trei candidați din 42 de nume”, a afirmat deputatul AUR de Mureș, cu prilejul unei conferințe de presă organizată pentru a anunța demararea campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024.

Potrivit informațiilor prezentate de către deputatul Dan Tănasă, ”ordinea finală pe listă va fi stabilită în luna aprilie, odată cu depunerea listelor”, iar în acest moment ”există o listă alfabetică pe care se regăsesc 42 de colegi.”

În ceea ce privește numărul de mandate de europarlamentari pe care mizează AUR, deputatul Dan Tănasă a afirmat: ”Sunt undeva la 33 de europarlamentari români, dacă scoatem 30%… 10 europarlamentari. 9-10 eurodeputați vor fi de pe lista AUR.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE