Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Mureș angajează Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3587 Vizualizări

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Mureș angajează

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Mureș cu sediul pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 23 Târgu Mureș angajează tehnician în silvicultură/ asistent manager.
Potrivit unui anunț public, activitatea se va desfășura cu normă întreagă, 40 ore pe săptămână, 8 ore/zi, cu programul de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00, la sediul principal al asociației, iar munca propriu zisă ”constă în activitate de birou în ceea ce privește managementul fondurilor de vânătoare și a zonelor de pescuit, dar și activitate de teren cu deplasări pe raza acestor fonduri/ zone.”
”CV-urile se pot depune în perioada 22 februarie – 8 martie 2024 la sediul asociației din Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 23, cu respectarea programului de luni – vineri între orele 8.00 – 16.00. CV-urile se pot transmite în perioada 22 februarie – 10 martie 2024 pe e-mail-ul asociației, ajvpsmures@yahoo.com”, se menționează în anunț. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0752-197.041 sau la adresa de e-mail ajvpsmures@yahoo.com.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE