FOTO: Flori pentru doamne și domnișoare, din partea reprezentanților M.A.I., la Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 320 Vizualizări

FOTO: Flori pentru doamne și domnișoare, din partea reprezentanților M.A.I., la Târgu Mureș

Pentru a marca în mod simbolic Ziua Internațională a Femeii, polițiștii au oferit vineri, 8 martie, flori și gânduri bune doamnelor și domnișoarelor, în semn de recunoștință pentru tot ceea ce reprezintă ele în frumoasa noastră comunitate, în fiecare zi.

”Pe lângă florile de primăvară distribuite, polițiștii rutieri au împărțit flyere cu recomandări pentru siguranța rutieră. De asemenea, în contextul campaniei ,,Distribuie primăvară, oferă speranță!”, inițiate de Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității Mureș, polițiștii de ordine publică au împărțit carduri cu informații utile pentru creșterea gradului de conștientizare asupra formelor de manifestare a violenței domestice și a resurselor existente în comunitate, care vin în sprijinul victimelor acestui fenomen”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

În acest an inițiativă a fost comună, toate structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Mureș implicându-se activ.

”Astfel, pe lângă  polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au împărțit flori în centrul municipiului Târgu Mureș și salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Horea” al județului Mureș, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș, dar și reprezentanții pe plan local ai Agenției Naționale Antidrog. Activitatea nu ar fi fost posibilă fără suportul Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Mureș. Polițiștii urează tuturor doamnelor și domnișoarelor la mulți ani și o primăvară M.A.I. frumoasă!”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE