Licitație de 1,3 milioane de lei pentru viitoarea Casă memorială Gheorghe Șincai din Râciu Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 156 Vizualizări

Licitație de 1,3 milioane de lei pentru viitoarea Casă memorială Gheorghe Șincai din Râciu

Muzeul Județean Mureș a demarat, în data de 12 martie 2024, o licitație estimată la valoarea de 1.397.332 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție ”Casă în memoria lui Gheorghe Șincai”, informează www.licitatiapublica.ro.

Conform informațiilor furnizate în Caietul de sarcini al licitației, investiția va fi realizată pe un teren în suprafață de 568 de metri pătrați, aflat în comuna Râciu, pe strada Gheorghe Șincai nr. 71, aflat în proprietatea publică a Județului Mureș și în administrarea Muzeului Județean Mureș.

”Acest edificiu cultural va găzdui o amenajare expozițională care să reflecte aspecte reprezentative din viața și opera cărturarului Gheorghe Șincai, în strânsă legătură cu a celorlalți corifei ai Școlii Ardelene, aspecte istorice și etnografice privind etnocultura românilor din Râciu și împrejurimi, ca expresie a zonei etnofolclorice a Câmpiei Transilvaniei. De asemenea, va putea găzdui o bibliotecă documentar-științifică”, se menționează în documentul aprobat de către Otvos Kopany Bulcsu, managerul Muzeului Județean Mureș.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor de participare este 8 aprilie 2024, iar durata contractului va fi de 24 de luni.

Alex TOTH

Foto: https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1373634

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE