Subprefectul Vasile-Liviu Oprea, candidat din partea PSD la Primăria Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1536 Vizualizări

Subprefectul Vasile-Liviu Oprea, candidat din partea PSD la Primăria Reghin

Actualul subprefect al județului Mureș Vasile-Liviu Oprea este candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Municipiului Reghin, a anunțat vineri, 15 martie, deputatul Dumitrița Gliga, președintele PSD Mureș.

”Am încrederea că propunerea votată în Biroul Organizației PSD Reghin este cea mai potrivită, domnul Oprea având determinarea, inteligența și puterea de muncă pentru a răspunde nevoilor și responsabilităților comunității reghinene. Vasta experiență a domnilui Vasile-Liviu Oprea în domeniul administrației publice îl recomandă ca un candidat cu cele mai potrivite competențe profesionale pentru funcția de edil al unui municipiu cu tradiție, care necesită viziune, inițiativă și fermitate, având o carieră în slujba cetățenilor, ghidată de respectul pentru lege”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul Dumitrița Gliga.

Conform aceleiași surse, Vasile – Liviu Oprea are 55 de ani, este medic primar veterinar și a ocupat mai multe funcții publice de-a lungul timpului, printre care și cea de prefect și subprefect, respectiv director executiv al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureș. A lucrat mai mulți ani la fostul IAS Reghin și apoi, inspector zonal pe siguranța alimentelor, pe zona Reghin, al DSVSA. A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din București.

”9.323 de hectare de pădure au revenit Statului român datorită procesului inițiat în 2014, în mandatul de prefect al lui Vasile-Liviu Oprea, suprafață care fusese retrocedată anterior moştenitorilor”, a mai informat președintele PSD Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE