ANIVERSARE. M9 TV România, patru ani de la prima emisie Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

ANIVERSARE. M9 TV România, patru ani de la prima emisie

Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi transmit un colegial La Mulți Ani echipei M9 TV România, post de televiziune înființat în urmă cu patru ani, la Târgu Mureș.

”Acum 4 ani începea emisia postului M9TV. Un proiect ce s-a impus rapid pe piața media prin calitate, promptitudine și independența editorialistică. Dezbateri socio-politice, emisiuni tematice-sport, cultură, educație, divertisment, transmisiuni live, tot ceea ce se întâmplă ați aflat de la noi. Proiectul media a crescut considerabil și astăzi suntem urmăriți pe rețelele de cablu din România și Republica Moldova, în rețelele IPTv și pe social media. Mulțumiri minunatei echipe tehnice și redacționale M9TV, mulțumiri tuturor celor care ne urmăresc”, a scris sâmbătă, 16 martie, pe pagina sa de Facebook, Lucian Săcălean, managerul M9 TV România.

Le transmitem colegilor de la M9 TV România felicitări pentru cei patru ani de activitate și le dorim să aibă parte de multă sănătate, inspirație profesională și un parcurs presărat cu cât mai multe emisiuni reușite, cu audiențe record!

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE