Zi de Zi 20 de ani / Zi de Zi este o poveste. Cu de toate, bucurii și dezamăgiri Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 382 Vizualizări

Zi de Zi 20 de ani / Zi de Zi este o poveste. Cu de toate, bucurii și dezamăgiri

O parte din viața mea. Zi de Zi.

Am scris un text lacrimogen și l-am șters. Colegilor mei rămași pe baricade li se cuvine altceva. Dar nu voi lăuda în exces îndărătnicia lor de a scoate un ziar tipărit. Își fac treaba. Tot mai greu. Știu. Ca mulți alții, ar fi putut alege altceva. Ar fi putut alege sicriul de aur al jurnalistului, care este postul călduț din comunicare. La stat sau la privat.

Pentru mine, Zi de Zi este o poveste. Cu de toate, bucurii și dezamăgiri. Și cea mai mare dezamăgire am fost eu. Omul care este alături de mine în fotografie a fost linșat, condamnat de opinia publică, achitat de judecători. Deși nu mai eram la ziar, ar fi trebuit să mă întorc atunci. Pentru toate zilele în care am putut să fac presă așa cum scrie la carte, pentru perioada Deva, pentru el, pentru colegii mei. Omul ăsta a ținut și ține în spate alți oameni, mulți, care-și pun nădejdea în el. Și la bucurie, dar mai ales la necaz.

Acum e bine și mi-ar fi plăcut să fiu acolo, la aniversare. Am citit toate mesajele pentru ei, cei care au rămas, cei care au venit. Și am ascuns în suflet o parte din bucuria și succesul lor. O parte din viața mea.

Vă iubesc. Pe toți. Aurelian, primește tu, pentru toți ai tăi, gândul meu bun și bucuria de a fi făcut echipă. Zi de Zi.

Cora MUNTEAN,

Jurnalistă

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE