FOTO: Școala Gimnazială Sâncraiu de Mureș, locul 1 la Cupa Satelor la fotbal U 13, faza pe județ Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1060 Vizualizări

FOTO: Școala Gimnazială Sâncraiu de Mureș, locul 1 la Cupa Satelor la fotbal U 13, faza pe județ

Baza sportivă din comuna Gornești a găzduit recent, în data de 10 martie, etapa județeană a Cupei Satelor la fotbal, categoria de vârstă Under 13, competiție organizată de către Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Mureș.

La startul competiției s-au aliniat cinci echipe reprezentând tot atâtea școli din unități administrativ-teritoriale din județul Mureș. Cea mai bună formație a fost cea a Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș, care a obținut următoarele rezultate: 11-0 cu Râciu, 3-1 cu Gornești, 1-0 cu Ghindari și 9-2 cu Ibănești. Totodată, elevul Băieș David Kristian din Sâncraiu de Mureș a fost desemnat ”golgeterul competiției”, cu nouă reușite la activ.

”Elevii școlii noastre vor reprezenta comuna Sâncraiu de Mureș la etapa Regională! Componența echipei noastre a fost formată din următorii elevi: Ciorvași Robert Adrian, Băbuț Matias, Lunca Ioan (clasa a IV-a), Cândea-Moldovan Cristian Mihai, Pop Ciprian Ioan (clasa a V-a A), Fekete Alpár Zsombor (clasa a V-a B), Pantea Alex, Poczó Zoltán, Sikó Mátyás (clasa a VI-a B), Moldovan Rareș Sebastian și Băieș David Kristian (clasa a VI-a C). Băieții au fost coordonați de către domnii profesori Sas Daniel și Pop Romulus Constantin Cezar. Felicitări, băieți! Mult succes în continuare, ne mândrim cu voi!”, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș, prin intermediul unui text făcut public pe pagina de Facebook a instituției.

Totodată, reprezentanții Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș au transmis mulțumiri Primăriei Comunei Sâncraiu de Mureș ”pentru sprijin și susținere”, precum și părinților ”pentru colaborarea permanentă cu școala.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE