Doi atleți mureșeni premiați la Campionatul Național U20 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

Doi atleți mureșeni premiați la Campionatul Național U20

În perioada 9-10 martie s-a desfășurat la București finala Campionatului Național de Atletism U20, unde doi atleți mureșeni s-au remarcat prin performanțele lor.

Chiar în prima zi, în finala de 60 metri plat Jakab Apor, elev în clasa a XI-a de la Liceul Teoretic „Bolyai Farkas”, avându-l antrenor pe profesor Jakab Barna, a reușit să se califice cu un record personal de 6,97 secunde, iar în finală a obținut medalia de bronz.

În cea de-a doua zi a întrecerilor, la proba de 200 metri plat, Jakab Szilárd-Sámuel, elev de la Liceul cu Program Sportiv „Szász Adalbert” , avându-l antrenor pe profesor George Buhlea, a obținut o medalie de argint cu un record pesonal de 22,57 secunde.

„Un lucru important de menționat este că acești atleți obțin aceste rezultate naționale remarcabile în ciuda faptului că, orașul nostru, în ultimele trei decenii nu și-a dezvoltat baza materială în ceea ce privește atletismul. Cea mai apropiată pistă de atletism fiind la Sighișoara, iar cea mai apropiată sală de atletism fiind la Cluj”, spun antrenorii de atletism.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE