Furt dintr-un magazin din Târgu Mureș. Suspectul, prins de jandarmi în câteva minute Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 506 Vizualizări

Furt dintr-un magazin din Târgu Mureș. Suspectul, prins de jandarmi în câteva minute

Un bărbat a fost prins de jandarmii mureșeni la scurt timp după ce a ieșit în grabă dintr-un magazin din municipiul Târgu Mureș, după ce a sustras mai multe hanorace în valoare de 300 de lei. Autoritățile au fost anunțate chiar de către un angajat al magazinului care a avut un bun spirit de observație, dându-și seama de comportamentul suspect al acestuia.

Vineri, 15 martie echipajul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș, ce patrula în cartierul Tudor Vladimirescu din municipiul Târgu-Mureș, a fost sesizat direct de către personalul unui magazin de faptul că un individ a părăsit localul în grabă, fără a trece pe la casele de marcat, posibil cu bunuri sustrase”, informează jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș.

Prins la câteva minute după furt

Câteva minute mai tarziu, echipajul de jandarmi a observat pe bulevardul Pandurilor, o persoană conform descrierii angajaților magazinului și care a manifestat comportament suspect la vederea autospecialei. A fost oprit și legitimat, iar în urma controlului corporal, jandarmii au găsit ceea ce bărbatul încerca să ascundă: mai multe hanorace de diverse mărimi în valoare de aproximativ 300 de lei. La întrebările privind bonul fiscal, individul și-a recunoscut fapta.

Prin urmare, jandarmii au întocmit actele de sesizare penală și le-au predat instituțiilor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Apreciem implicarea civică și mulțumim pentru încrederea acordată oamnelor legii și vă îndemnăm să apelați, în continuare, la sprijinul jandarmilor, dacă situația o impune”, au transmis jandarmii mureșeni.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE