Noi investiții, în valoare de 6 milioane de euro, pentru județul Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1567 Vizualizări

Noi investiții, în valoare de 6 milioane de euro, pentru județul Mureș!

Deputatul social-democrat Dumitrița Gliga a participat marți, 19 martie, la sediul Ministerului Dezvoltării, alături de Spiru Șerban Crăciun, primarul comunei Sânpetru de Câmpie, și de Vasile Pop, primarul comunei Șincai, la semnarea unor contracte ce vizează investiții importante pentru locuitorii celor două comune.

Potrivit unei postări făcută pe pagina personală de Facebook a deputatului Dumitrița Gliga, finanțările vizează două proiecte, respectiv “Înființare infrastructură de apa uzată în comuna Sânpetru de Câmpie, județul Mureș” (valoarea totală a investiției: 14.627.130 de lei) și ”Extinderea rețelei de canalizare în comuna Șincai, județul Mureș” (valoarea totală a investiției: 14.804.453 de lei).

”Semnarea acestor contracte reprezintă un angajament puternic din partea autorităților locale și a Guvernului în dezvoltarea și îmbunătățirea condițiilor de trai pentru comunitățile din județul Mureș. Felicitări, domnilor primari, și mult spor în implementarea proiectelor!”, a transmis președintele PSD Mureș.

(Redacția / Foto: https://www.freepik.com/ + Facebook – Dumitrița Gliga)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE