Podul de pietoni dintre cartierele Aleea Carpați și Unirii restituit Primăriei Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3015 Vizualizări

Podul de pietoni dintre cartierele Aleea Carpați și Unirii restituit Primăriei Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să decidă joi, 28 martie, într-o ședință ordinară de lucru, cu privire la aprobarea scoaterii podului pietonal care leagă cartierul Unirii și Aleea Carpați din gestiunea Companiei Aquaserv SA și restituirea acestuia Municipiului Târgu Mureș.

Mijlocul fix face parte din domeniul public al Municipiului Târgu Mureș și este identificat cu nr. de inventar 24157, având valoarea de inventar 363.456,09 lei.

”Prin intermediul adresei cu nr. 201.805/I/C/16/6 februarie 2024, înregistrată la SPADP sub nr. 7817/1430/8 februarie 2024, Compania Aquaserv SA propune restituirea unui pod pietonal aflat în gestiunea acesteia către municipalitate, întrucât acesta nu face parte din infrastructura/sistemul de apă, ci doar conducta de alimentare de apă, care se află la o poziție distinctă pe lista bunurilor (poziția 641, număr de inventar 24158). Podul pietonal care constituie obiectul proiectului de hotărâre face legătura între cartierul Unirii și Aleea Carpați, având în evidențe poziția 640 și numărul de inventar 24157. Urmare a solicitării Companiei Aquaserv SA, în calitate de operator delegat, coroborată cu prevederile articolului 129, alineatul 7, literele m) și n) din Codul Administrativ, care conferă consiliilor locale atribuții privind asigurarea cadrului necesar pentru furnizarea serviciilor publice de interes local, care include serviciile comunitare de utillități publice, precum și podurile și drumurile publice de pe raza unității administrativ-teritoriale, propunem adoptarea proiectului de hotărâre alăturat”, se menționează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE