VIDEO: Filmările indecente cu primarul din Miheșu de Câmpie, contestate: sunt ”videoclipuri artificiale”, create ”pe bani mulți”! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 15950 Vizualizări

VIDEO: Filmările indecente cu primarul din Miheșu de Câmpie, contestate: sunt ”videoclipuri artificiale”, create ”pe bani mulți”!

În aceeași zi de joi, 28 martie, în care primarul comunei Miheșu de Câmpie, Emil Casoni, a apărut în două filmulețe realizate pe un câmp de localitate, în care era surprins cu pantalonii în vine, alături de o colegă de serviciu, aflată parțial dezbrăcată în mașina instituției, unul dintre fii acestuia, Rareș Casoni, a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj video în care își anunță sprijinul pentru tatăl său.

În filmarea sa, Rareș Casoni neagă autenticitatea filmărilor care au fost distribuite masiv pe rețelele de socializare și prin aplicația WhatsApp și spune că acestea sunt ”videoclipuri artificiale”, create ”pe bani mulți”.

Totodată, fiul primarului din Miheșu de Câmpie încearcă să îi discrediteze pe autorii filmărilor pe care îi descrie în termeni jignitori ca fiind ”un alcoolist”, ”un om terminat”, ”vai de capul lui”. Rareș Casoni face apoi referire și la soția unuia dintre autorii filmărilor, pe care a catalogat-o drept ”o vagaboantă”.

În același mesaj video, Rareș Casoni a avut numai cuvinte de laudă la adresa tatălui său, despre care a afirmat că ”este cel mai tare primar din județul Mureș”.

Fiul primarului Emil Casoni și-a încheiat filmarea promițând că va acționa în instanță televiziunile care au difuzat imaginile cu tatăl său și colega acestuia de muncă.

Redăm, în rândurile de mai jos, conținutul integral al mesajului lui Rareș Casoni:

”Salutare, dragi prieteni, fac și eu referire la clipurile care au apărut pe net în legătură cu tatăl meu care este în ele, care sunt doar niște minciuni care le-au creat ei, pe bani mulți, prin videoclipuri artificiale, și atâta vreau să le transmit… la domnul Liviu Mureșan care… și la domnul Schipi Alin, un alcoolist, care consumă alcool în timpul orelor de program de școală, un om terminat, un zero, și domnul Liviu Mureșan sau cum îl cheamă… Liviu Morariu, care nevasta lui știți destul de bine că e o vagaboantă, el bolnav, vai de capul lui, își permite să vorbească despre tatăl meu, care a făcut atâtea lucruri frumoase în comuna aia. Cred că este cel mai tare primar din județul Mureș cu atâtea realizări câte a avut, chiar îmi pare nespus de rău și mai ales televiziunile care au postat acele clipuri să știți că veți fi date în judecată pentru chestia asta.”

Citește și:

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE