Femei vârstnice tâlhărite pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1048 Vizualizări

Femei vârstnice tâlhărite pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au reținut duminică, 7 aprilie, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 22 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată. Acesta a fost prezentat magistraților cu propunere legală și arestat preventiv pentru 30 de zile.
”Cel în cauză este bănuit că în serile de 5 și 6 aprilie a.c., aflându-se în ambele cazuri pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș, ar fi procedat la smulgerea genților aflate asupra unor femei vârstnice, de 82 și 73 de ani, pe care le-ar fi îmbrâncit pentru a cădea la sol. La data de 6 aprilie a.c., în urma verificărilor și căutărilor efectuate de patrulele dirijate în zonă, bărbatul a fost depistat de polițiștii de ordine publică în zona străzii Pășunii din Târgu Mureș. Acesta a fost condus la sediul unității de poliție și reținut pentru 24 de ore în baza probatoriului administrat. La data de 7 aprilie a.c., Judecătoria Târgu Mureș a admis propunerea parchetului și a emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
Conform sursei citate, în continuare sunt desfășurate cercetări pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE