Medalie de bronz pentru un mureșean la Campionatul European de Ju-Jitsu Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 143 Vizualizări

Medalie de bronz pentru un mureșean la Campionatul European de Ju-Jitsu

În perioada 4-7 aprilie, s-a desfășurat cel mai mare Campionat European de Ju-Jitsu (U16, U18, U21), având loc anul acesta la Pitești. Competiția s-a desfășurat sub egida Federației Internaționale de Ju Jitsu-JJIF şi a Federației Române de Arte Marțiale – FRAM, adunând la start nu mai puțin de 1100 de sportivi, din 28 de țări.

Astfel, Ronin Training Academy a participat la această competiție de nivel ridicat, cu meciuri foarte grele, cu un număr de șapte sportivi selecționați în lotul național.
Antrenați de Jozsef Oros și Raul Boroș, cei șapte sportivi sunt: Erik Nagy, Alesia Tentea, Răzvan Bogza, Antonio Moldovan, Alexandru Maier, Alexandra Boroș și Toni Vaida.
Toni Vaida este sportivul mureșean care a adus anul acesta acasă, la Târgu Mureș, medalia de bronz europeană. Deși prestația celorlalți sportivi a fost una foarte bună, aceștia nu au reușit să urce pe podium.
România încheie astfel acest Campionat European pe locul II în clasamentul pe națiuni.

„Felicitări sportivilor nostrii! Mulțumim părinților, în special celor care au stat în tribune și ne-au susținut pe perioada celor 3 zile de concurs și tuturor celor care ne susțin în drumul nostru spre înalta performanță. Felicitări Departamentului de Ju-Jitsu, precum și doamnei Dana Mortelmans pentru implicarea în organizarea acestui campionat și tuturor sportivilor din lotul României pentru rezultatele obținute la nivel european”, se precizează pe pagina Ronin Training Academy.

(D.C.)
Sursa foto: Facebook/ Ronin Training Academy

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE