VIDEO: Bărbat agresat în zona Mureș Mall din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4348 Vizualizări

VIDEO: Bărbat agresat în zona Mureș Mall din Târgu Mureș

Un internaut anonim a publicat marți, 9 aprilie, pe un grup de Facebook, o filmare care surprinde momentul în care un bărbat este agresat fizic în zona Mureș Mall din Târgu Mureș.


”Polițiștii municipiului Târgu Mureș au demarat verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru a lămuri toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul, precum și pentru a identifica persoanele implicate și a lua măsurile legale”, a anunțat miercuri, 10 aprilie, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
În aceeași zi, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a transmis următoarele informații referitoare la cazul respectiv: ”În urma verificărilor demarate, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat persoanele surprinse în imagini, respectiv un tânăr de 25 de ani și un bărbat de 49 de ani, ambii din Târgu Mureș. Aceștia au fost conduși la sediul unității de poliție pentru extinderea verificărilor, bărbatul de 49 de ani rezervându-și dreptul de a depune plângere prealabilă cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În continuare, polițiștii desfășoară activități specifice în cadrul dosarului penal constituit, în vederea clarificării tuturor circumstanțelor comiterii faptei și luării măsurilor legale care se impun.”
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE