Voleibalistele de la CSU, bătălie pentru rămânerea în prima ligă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Voleibalistele de la CSU, bătălie pentru rămânerea în prima ligă

Echipa de volei feminin din cadrul CSU Târgu Mureș a jucat un meci din play-out împotriva formației FC Argeș Pitești, meci care s-a terminat la egalitate cu scorul de 2-2. Astfel, fetele mai au nevoie de încă o victorie pentru a se asigura că rămân în prima ligă.

Potrivit CSU Târgu Mureș, ca urmare a rezultatelor celor patru meciuri disputate până acum în play-out-ul Diviziei A1, fetele vor juca din nou la Târgu Mureș, pe 20 aprilie, de la ora 17:00, la Sala de Sport „Dr. Anton Pongrácz”, unde se va decide care dintre echipe va retrograda, și care va rămâne în prima ligă.

După ce piteștenele s-au impus în fața mureșencelor miercuri, 10 aprilie, cu scorul de 3 – 1 (14/25, 25/23, 25/23, 25/21), în meciul de joi, 11 aprilie, echipa noastră a revenit fantastic și a obținut victoria în trei seturi 0 – 3 (20/25, 25/27, 19/25).
Potrivit aceleiași surse, marcatoarele meciului de joi au fost: Freya Aelbrecht (15), Esdelle Krystle (12) și Tara Cristea (11), iar cele mai multe puncte au fost realizate de Esdelle Krystle (18) și Freya Aelbrecht (14).
Astfel, următorul meci se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, la ora 17:00, la Sala de Sport „Dr. Anton Pongrácz”.

(D.C.)
Foto: Marius Ionescu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE