Showroom nou de materiale de construcții, la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3059 Vizualizări

Showroom nou de materiale de construcții, la Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș vor decide, într-o ședință viitoare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării obiectivului de investiție ”Elaborare PUZ – Stabilire reglementări urbanistice pentru construire showroom materiale de construcții, amenajări exterioare și împrejmuire”.
Investiția este dezvoltată de două persoane fizice, Gheorghe Serbezan și Claudia-Ramona Serbezan, pe un teren format din două parcele cu o suprafață totală de 1.824 de metri pătrați, pe care se află o casă de locuit, și un spațiu comercial.
”Se va propune o variantă de mobilare urbanistică după cum urmează: construirea unei clădiri care să adăpostească un showroom de materiale de construcții și birouri cu regim de înălțime S + P + 2E + 1R și suprafață construită de 569,6 metri pătrați. Accesul va rămâne dinspre strada Gheorghe Doja, pe latura sud-estică, iar parcarea autovehiculelor (18 parcări) se va realiza pe proprietate, dintre care cinci la sol pentru a respecta prevederile regulamentului local aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 6/2021”, se menționează în Memoriul General al proiectului, document întocmit de către AIM Planners SRL Cluj Napoca și publicat pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro.
Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE